Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστούγεννα στον Παρθενώνα – Οι τουρίστες ψηφίζουν Αθήνα και στις γιορτές

Ακόμα και το χειμώνα, η τουριστική περίοδος δεν φαίνεται να τελειώνει.  Η χώρα διανύει μια άκρως επιτυχημένη περίοδο τουριστική.

Κι αυτό δεν οφείλεται μόνον στην ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, αλλά και στην ποιότητα του προϊόντος, στην ισχυροποίηση της προβολής της, στο επίπεδο των υπηρεσιών και φυσικά στο τεράστιο πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον της χώρας.

Τα parapolitika.gr ανέβηκαν την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Βράχο και κατέγραψαν ουρά 100 μέτρων στα εκδοτήρια για τον Παρθενώνα. Κανονικός συνωστισμός, τέλη Νοεμβρίου!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η επισκεψιμότητα της Ακρόπολης τον Νοέμβριο ήταν 5.000 τουρίστες ημερησίως. Η Αθήνα δεν έχει αδειάσει ακόμη από τουρίστες και τους βλέπεις να φωτογραφίζουν την αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη, να χαζεύουν τα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα, να γευματίζουν στις υπαίθριες ταβέρνες στην Πλάκα. Σύμφωνα μάλιστα με τους ξενοδόχους του κέντρου, η πληρότητα και τα Χριστούγεννα, από επισκέπτες του εξωτερικού, κινείται σε επίπεδα άνω του 70%.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!