Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Οικονόμου: «Η χώρα μας ούτε τρομοκρατείται, ούτε πανικοβάλλεται και ανά πάσα στιγμή μπορεί να απαντήσει σε κάθε πρόκληση»

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της χώρας για τα ελληνοτουρκικά. Μίλησε για το ταξίδι  του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο και τόνισε πως η χώρα δεν τρομοκρατείται.  

Επίσης, ο  κ. Οικονόμου έκανε αναφορές και στα κακόβουλα λογισμικά, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα επικαιρότητας όπως και στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από την σεξουαλική κακοποίηση.

«Η χώρα μας ούτε τρομοκρατείται, ούτε πανικοβάλλεται»

Βέβαιος πως η εμβέλεια των τουρκικών απόψεων όλο και θα συρρικνώνεται εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σήμερα Πέμπτη.

«Η χώρα μας ούτε τρομοκρατείται, ούτε πανικοβάλλεται και απαντά σε κάθε πρόκληση, η οποία είναι και απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Σε ό,τι αφορά στα κακόβουλα λογισμικά ο κ. Οικονόμου υποστήριξε πως η κυβέρνηση και οι κρατικές αρχές δεν έχει προμηθευτεί με κάποια από αυτά και επιβεβαίωσε πως θα απαγορευτεί καθολικά η εμπορία και χρήση τέτοιων λογισμικών.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!