Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μητσοτάκης στα εγκαίνια του μετρό: Εμείς παραδίδουμε έργα, κάποιοι παρουσίαζαν μουσαμάδες

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών της Γραμμής 3 του Μετρό, στον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» στον Πειραιά μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για το Μετρό στον Πειραιά τόνισε πως «το έργο είναι μία μόνο απόδειξη της μεγάλης έμφασης που δίνουμε στα μεγάλα έργα υποδομής». Παράλληλα επεσήμανε πως είναι μία απόδειξη ότι Μετρό και Αρχαία μπορούν να συνυπάρξουν κάτι που θα το διαπιστώσει ο κόσμος και στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα παραδοθεί στο τέλος του 2023, ή το αργότερο στις αρχές του 2024. Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδοι οι νέοι σταθμοί του Μετρό και ανέφερε πως το σύνθημα της κυβέρνησης είναι «συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα και στα μεγάλα έργα υποδομής».

Παρών στα εγκαίνια ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, γιατί επί πρωθυπουργίας του είχε ξεκινήσει το έργο. πευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι το έργο ξεκίνησε επί των ημερών του και σημείωσε ότι κάποιοι παραδίδουν έργα και κάποιοι παρουσίαζαν μουσαμάδες με ζωγραφισμένα εισιτήρια.

Νωρίτερα, τον λόγο πήραν στην ειδική εκδήλωση ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και εκπρόσωποι των κατασκευαστριών εταιριών.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!