Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κούρεψε τα μαλλιά της για τη Μάχσα η Δούρου! (βίντεο)

Μπροστά στην κάμερα, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, πήρε ένα ψαλίδι και ακολούθησε το παράδειγμα των Ιρανών γυναικών που διαμαρτύρονται για το χαμό της Μάχσα Αμινί.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της, ιδιαιτέρως όταν τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται αφορούν εν μέρει ή εν τω συνόλω στα δικαιώματα των γυναικών.

Στο ίδιο πλαίσιο, η εν δυνάμει βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν δίστασε να πάρει ένα ψαλίδι μπροστά στην κάμερα και να κουρέψει μερικές τούφες από τα μαλλιά της για να τιμήσει αφ’ ενός την Μάχσα Αμίνι που έπεσε νεκρή από την αστυνομία «ηθών» του περσικού κράτους αφ’ ετέρου τον αγώνα των γυναικών της ασιατικής χώρας.

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να μην ξεχαστούν», έγραψε η Ρένα Δούρου ως λεζάντα του βίντεο στο οποίο τη δείχνει να κόβει τα μαλλιά της και να τα αφήνει να πέσουν στο πάτωμα.

Η Ρένα Δούρου, ακολουθώντας το παράδειγμα αρκετών διεθνών προσωπικοτήτων, δεν δίστασε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Το βίντεο που δημοσίευσε η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής έχει μουσική υπόκρουση το «Bella Ciao».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!