Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο μικρός Γιαννάκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη

Υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένειά του επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρισκόταν τον τελευταίο μήνα. Εκεί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής και από αύριο κιόλας ξεκινά ένας νέος μεγάλος αγώνας, προκειμένου ο μικρός Γιάννης να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ και η οικογένειά του παρέμειναν για περίπου ένα μήνα σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως είναι γνωστό, χάρη στις ενέργειες και τη στήριξη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των φυσιοθεραπειών στο «Saint Louis Children’s Hospital» στo Μιζούρι των ΗΠΑ.
Η συγκεκριμένη επέμβαση θα εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του και με φυσικοθεραπείες, ενδυνάμωση και πολλή προσπάθεια, ο Γιαννάκης θα μπορεί να περπατά ξανά.

Ο 10χρονος μαζί με τον πατέρα του «προσγειώθηκαν» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκεί όπου τους υποδέχθηκαν φίλοι και συγγενείς. Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τους φίλους και συγγενείς του, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης φέρεται να τους είπε: «Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!