Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έγκλημα στο Ψυχικό: Πάνω από 35 διαμπερή τραύματα στη σορό του τοπογράφου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα δέχθηκε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης δεν άλλαξε γεμιστήρα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά χρησιμοποίησε δύο όπλα και συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια.

Πού εστιάζουν οι αρχές

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές εστιάζουν στην επαγγελματική δράση του θύματος σε Μύκονο, Ίο και Πάρο, για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ από σήμερα ξεκινά ο κύκλος των καταθέσεων από γνωστούς και συνεργάτες του θύματος.

Ο συνέταιρος του τοπογράφου φέρεται προφορικά να δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε αναλυτικά τα πρότζεκτ, τα οποία αναλάμβανε η εταιρεία τους, καθώς ο ίδιος ασχολούνταν κυρίως με διοικητικά θέματα του γραφείου. Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του θύματος φέρονται να αγνοούν τα πιθανά κίνητρα της δολοφονίας.

Οι αρχές εξετάζουν πάντως αν το θύμα με τις κινήσεις του, τις τοπογραφικές μελέτες του ή τις εξαγορές ακινήτων, που έκανε για μεγάλους επιχειρηματίες, εργολάβους και μεσίτες, είχε ενοχλήσει τα συμφέροντα κάποιου ανταγωνιστή, αναζητώντας στους 15 τελευταίους φακέλους με υποθέσεις του πληροφορίες, οι οποίες ίσως ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του δολοφόνου του ή του ηθικού αυτουργού που έδωσε εντολή για το έγκλημα.

Καταθέτουν τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος, όπως ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» λέγοντας: «Πρόκειται για τρεις επιχειρηματίες, ένας από αυτούς είναι κάποιος που συνεργάστηκε του σε μια επένδυση στον Άγιο Στέφανο στην Μύκονο. Αυτή η επένδυση φημολογείται ότι μπορεί να του είχε δημιουργήσει προβλήματα. Προβλήματα που του είχε προκαλέσει ένα τρίτο πρόσωπο, ένας αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο νησί. Ήθελε και εκείνος το συγκεκριμένο κομμάτι «φιλέτου». Έντονα συζητείται στην Μύκονο και οι διαφορές που είχε με κάποιον από το real estate. Το θύμα το έλεγε στους κοντινούς του, πως αυτός τον έβαλε να τον χτυπήσουν παλαιότερα.

 

Πηγή: parapolitika.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!