Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης

Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Ναυτικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε μία εκδήλωση με κάθε τιμή για τον ηγέτη του Ολυμπιακού!

Αναγορεύτηκε Επίτιμος διδάκτορας 

Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων, μάλιστα, ήταν ο μόνος μη Αμερικανός πολίτης, με την μπάντα της Ακαδημίας να παίζει προς τιμήν του ισχυρού άνδρα του Θρύλου τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε για αυτήν τη σπουδαία διάκριση:

«Έχω την τιμή να λαμβάνω αυτό το διδακτορικό από την καλύτερη ναυτική ακαδημία. Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά, αλλά η ναυτιλία ήταν πάντα το πάθος μου. Για πολλούς από εμάς στην Ελλάδα η θάλασσα είναι η χαρά μας, η ζωή μας και είμαστε πολύ κοντά της. Είναι μια μικρή χώρα στη Μεσόγειο, αλλά αυτή η μικρή χώρα έχει το μεγαλύτερο εμπορικό ναυτικό στον κόσμο.

Για μένα η θάλασσα, η ναυτιλία, η ναυτιλιακή βιομηχανία δεν ήταν ποτέ απλώς μια δουλειά ή μία επιχειρηματική ευκαιρία, είναι ένα πάθος και μια πολύ μεγάλη αγάπη, και στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείς να ακολουθείς το πάθος σου σε όλη τη διαδρομή».

Από την πλευρά του, ο Έλληνας απόφοιτος της Ακαδημίας, Δημήτρης Γεωργόπουλος, πρόσθεσε:

«Εμφανίστηκα σήμερα το πρωί και είδα την ελληνική σημαία να κυματίζει μπροστά από το σχολείο. Και λέω, Θεέ μου, είναι αυτό για μένα; Γνωρίζοντας ότι είμαι ο μόνος Έλληνας εδώ. Ήταν μεγάλη έκπληξη που είδα τον κ. Μαρινάκη εδώ και είμαι πραγματικά περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Τέλος, ο πολιτειακός γερουσιαστής, Μάικλ Ροντρίγκες, ανέφερε τα εξής: «Αγαπώ απόλυτα τη ναυτική ακαδημία της Μασαχουσέτης, βρίσκομαι μπροστά σας ως ζωντανή απόδειξη της δέσμευσης που αναλαμβάνει η πολιτεία μας απέναντι στη τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!