Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Λύτρας: Πώς ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος τον “διώχνει” από τις φυλακές Κορυδαλλού; – Η αίτηση αποφυλάκισης με βραχιολάκι

Για τις φυλακές Τριπόλεως φαίνεται πως θα αναχωρήσει ο Απόστολος Λύτρας, μετά τη φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για το σκάνδαλο Folli Follie.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο VIP κελί στον Κορυδαλλό, μαζί με ακόμα δύο άτομα.

Το ρεπορτάζ

Εκεί, ωστόσο, δεν περνάει και πολύ καλά, καθώς έχει προστριβές με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου προκαλεί κι άλλα προβλήματα στον γνωστό ποινικολόγο, καθώς όχι μόνο τον βγάζουν από το κελί του, αλλά τον στέλνουν και σε άλλη φυλακή, με επικρατέστερη αυτήν της Τρίπολης.

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης με βραχιολάκι

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, σύμφωνα με τη διορία των 10 ημερών, η οποία προβλέπεται από τον νόμο.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα επιχειρήματα τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλει εισαγγελέας και ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα να αιτηθεί αποφυλάκισης, ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!