Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκάλυψη για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Μετά τον ξυλοδαρμό έκανε κανονικά τη βάρδιά του στο site που εργαζόταν παράλληλα

Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Ο 45χρονος πέρασε τη δεύτερη νύχτα κρατούμενος στο ΑΤ Ομονοίας ενώ μετά τις 12 θα μεταβεί στην Ευελπίδων.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος επέστρεψε στην εργασία του κάνοντας κανονικά τη βάρδιά του στο site που εργαζόταν παράλληλα με την Κρατική Τηλεόραση.

Το ρεπορτάζ

Όπως αναφέρθηκε, έκανε τη λεγόμενη ροή στην ιστοσελίδα που δούλευε, μιλούσε με τους συναδέλφους του από το σπίτι και ήταν ευδιάθετος.

Μία ημέρα αργότερα, όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί η είδηση για τον δημοσιογράφο και τον ξυλοδαρμό, οι συνάδελφοί του τον κάλεσαν προκειμένου να κάνει το σχετικό ρεπορτάζ…

Μάλιστα, τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο, ντροπαλό άνθρωπο, που ακόμη και άδεια να ήθελε να ζητήσει, έβαζε άλλους ανθρώπους να το κάνουν για εκείνον.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!