Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλεία – Σπάραξε στον αέρα ο θείος της δολοφονημένης 11χρονης: “Θέλω να τον ρωτήσω γιατί βασάνισε τόσο σκληρά τη Βασούλα μας;”

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) και αφορά στη στυγερή δολοφονία της 11χρονης Βάσως στην Ηλεία. Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος είναι ο θείος της άτυχης ανήλικης, σκότωσε το κορίτσι όταν εκείνο του αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου.

Ο σπαραγμός του θείου της 11χρονης

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Βικτώρια Δαράτου βρέθηκε στα δικαστήρια, όπου συνάντησε τον άλλο θείο της 11χρονης από την Ηλεία. Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας στα χέρια τη φωτογραφία της αδικοχαμένης ανιψιάς του ξέσπασε στον αέρα κατά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Έχω έρθει εδώ να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο και να τον ρωτήσω εγώ ο ίδιος, επειδή είναι πρώτος μου ξάδερφος, γιατί το έκανε αυτό στην ανιψιά μου; Τι του έκανε το κοριτσάκι 11 χρονών; Ήταν ένα αγγελούδι, γιατί το βασάνισε τόσο σκληρά; Γιατί το τιμώρησε έτσι;», δηλώνει ο θείος της ανήλικης Βάσως.

«Όλοι όσοι έχουμε έρθει εδώ το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη! Γιατί το έκανε αυτό στη Βάσω μας ο άνθρωπος που έχει κι αυτός παιδιά να μεγαλώσει;», τόνισε ο άντρας από την Ηλεία για το στυγερό έγκλημα.

«Δεν σεβάστηκε ότι τον ταΐζανε μέσα στο σπίτι τους, επειδή ήταν παρατημένος αυτός. Τον βοηθούσαν για εργασία, φαγητό και πήγε αυτός ο αλήτης και έκανε αυτό το πράγμα. Είχε καταδικαστεί πάλι. Η Δικαιοσύνη αφήνει όλους τους βιαστές έξω και αν ένας άνθρωπος δεν έχει να φάει θα τον πάνε μέσα», σημείωσε άλλος συγγενής από την Ηλεία στην κάμερα του Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο χωράφι της Ηλείας ήταν αποκρουστική. Το κοριτσάκι ήταν πνιγμένο στο αίμα, σε σημείο που ακόμα και ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο να μην μπορεί να καταλάβει πόσες «κατσαβιδιές» δέχτηκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το λαιμό υπάρχουν και τραύματα στα χέρια – εκτιμούν πως είναι αμυντικά και το παιδί πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή του – ενώ αυτό που δεν μπορούν να διευκρινίσουν είναι αν ο 37χρόνος σεσημασμένος και καταδικασθείς για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού (το βίασε το 2017, το 2020 έγινε το δικαστήριο και το Μικτό Ορκωτό Ζακύνθου τον καταδίκασε σε 9 χρόνια κάθειρξη όμως εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δίνοντας απλά το παρών στην Αστυνομία) κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι πριν το πάει στο χωράφι ή δεν πρόλαβε να εκτελέσει το αρρωστημένο σχέδιο του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!