Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία – Μητέρα 37χρονου: “Αυτά που λένε είναι όλα ψέματα, δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει”

Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης στην Ηλεία μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό. Μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο 37χρονος είναι εκείνος που διέπραξε το έγκλημα, τονίζει ότι «ο γιος της δεν έχει πειράξει ούτε μύγα».

Όσα είπε η μητέρα του 

«Τώρα το έμαθα και έφυγα από τη δουλειά. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του και δεν μου δίνουν τίποτα. Το παιδί μου το ξέρω απ’ έξω και ανακατωτά, το έχω μεγαλώσει εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε και γράφουν είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν» ανέφερε η μητέρα του 37χρονου.

«Δεν έχει μπει φυλακή στο παρελθόν. Μόνο για ένα μήνα. Για γράψιμο, για δίπλωμα. Είναι το καλύτερο παιδί. Έχει τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του περιμένει να γεννήσει. Δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ για να μην τους λείψει τίποτα» πρόσθεσε η μητέρα του 37χρονου αποκαλύπτοντας ότι ο γιος της περίμενε το πέμπτο παιδί του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!