Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης

Η Astir Marina Βουλιαγμένης άνοιξε και επίσημα τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαΐου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό.

Ποιοι έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια;


Το «παρών», μεταξύ άλλων, στα επίσημα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά την Astir Marina, η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της.

ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ-ΒΟΡΙΔΗ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ
ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ-ΒΟΡΙΔΗ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ


Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό. Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως είναι οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης. Φυσικά, η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά services από τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts. Σημείο συνάντησης για όλους αποτελεί ήδη η κορυφαία pasticceria Cova Astir Marina, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται ένθερμα και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ


Κορυφαία στιγμή στη βραδιά των εγκαινίων υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir Marina Βουλιαγμένης.

Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Co-CEO της AGC Equity Partners, Walid Abu Suud, εκπροσωπώντας το σύνολο των μετόχων, καθώς και η CEO Astir Palace Vouliagmenis, Πέννυ Ζαγλαρίδου.

ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ



Tέλος, τo production καθώς και το catering των επίσημων εγκαινίων της Astir Marina Βουλιαγμένης ανέλαβε με επιτυχία η ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!