Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημέρες Ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά από 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου

Το MotorOne.gr, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, διοργανώνει ένα ξεχωριστό 3ήμερο event με τα πιο σημαντικά νέα ηλεκτρικά μοντέλα και καινοτόμες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Το MotorOne Electric Days είναι ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Το MotorOne Electric Days

Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα σημαντικότερα νέα μοντέλα που μπαίνουν στην πρίζα και να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιρειών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.gr.

Η εκδήλωση συμπίπτει με τις Ημέρες Θάλασσας, ένα γεμάτο 3ήμερο που όλος ο Πειραιάς γιορτάζει με λαμπερά events. Στις 2 Ιουνίου μάλιστα, ξεκινούν τα Ποσειδώνια, η γιορτή του εφοπλισμού, με τον αγώνα δρόμου Posidonia Running, όπου είθισται να συμμετέχουν εταιρείες όλων των κλάδων, πολυεθνικές, ναυτιλιακές κλπ.

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου, η καρδιά της ηλεκτροκίνησης χτυπά στην Πλατεία Κοραή. Πρόκειται για την κεντρικότερη πλατεία του Πειραιά, απέναντι από το Δημαρχείο και το Δημοτικό Θέατρο και πολύ κοντά σε καταστήματα εστίασης, ενώ ακριβώς στην πλατεία βρίσκονται οι στάσεις του μετρό και του τραμ.

Την Παρασκευή στις 18:30 θα συντελεστούν επισήμως τα εγκαίνια με κοπή κορδέλας από τον δήμαρχο Πειραιά, κ. Ιωάννη Μώραλη, ενώ οι ώρες λειτουργίας για επίσκεψη του κοινού είναι:

Παρασκευή: 17:00 – 22:00.

Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Το MotorOne Electric Days διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!