Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Συγκίνησε ο μικρός Γιάννης – Σήκωσε το κύπελλο και έστειλε μήνυμα ζωής

Τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου κατάφερε να φέρει το βράδυ της Τετάρτης (29/5) ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το κύπελλο στον τελικό του Conference League έναντι της Φιορεντίνα και με σκορ 1-0 έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Οι πανηγυρισμοί στην OPAP Arena, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, καθώς και σε κάθε σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν ξέφρενοι και το πάρτι για την ιστορική νίκη που κατάφερε ο Ολυμπιακός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, από τις πλέον συγκινητικές στιγμές μετά το τέλος του αγώνα ήταν αυτή που ο σκόρερ της βραδιάς, Ελ Κααμπί, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φορτούνης, πλησίασαν τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη, δίνοντάς του το κύπελλο στα χέρια για να το σηκώσει.

Με την κούπα ο μικρός Γιάννης

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την Euroleague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων», δήλωσε ο μικρός φίλαθλος μετά το τέλος του αγώνα.

Πριν από μία εβδομάδα είχε προηγηθεί το συγκινητικό στιγμιότυπο του μικρού Γιάννη με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

«Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference League», είχε πει χαρακτηριστικά ο μικρός Γιάννης στον τερματοφύλακα των Ερυθρόλευκων, για τον αγώνα που προετοιμαζόταν να δώσει ο Ολυμπιακός στην OPAP Arena.

Εδώ κι έναν χρόνο, από τον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο τον Μάη του ’23, αυτός ο μικρός ήρωας, που κινείται αναγκαστικά με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει ταυτιστεί με το ιδεώδες των γηπέδων.

Μεγαλώνοντας στην Άμφισσα της Φωκίδας, ο μικρός Γιάννης έχει καταγωγή από την Κρήτη και ζει μακριά από τα ποδοσφαιρικά κέντρα. Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη του επιθυμία να παρακολουθήσει δια ζώσης τον τελικό του Conference League ξεπέρασε κάθε άλλο εμπόδιο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!