Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θλίψη για την Άννα Μαρία και τον Παύλο: Πέθανε αγαπημένο τους πρόσωπο

Μια σημαντική απώλεια έχουν να διαχειριστούν τα μέλη της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας καθώς από τη ζωή έφυγε ο Πατρίκιος Καλεώδης. Ο 83χρονος κληρικός ήταν ο τελευταίος πρωθιερέας των Ανακτόρων, βαθύτερος γνώστης του εκκλησιαστικού πρωτοκόλλου, το οποίο μελέτησε στο βάθος των αιώνων από τα πρώτα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Ο Πατρίκιος Καλεώδης υπήρξε στενός συνεργάτης Πατριαρχών και Αρχιεπισκόπων και ο κληρικός βασιλέων, βασιλισσών, πριγκίπων και πριγκιπισσών. H σχέση του με την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας ήταν στενή. Ο ίδιος ήταν παρών και στην εξόδιο ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τον Ιανουάριο του 2023 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Θλίψη για την Άννα Μαρία και τον Παύλο

Μάλιστα, ο Παύλος, έκανε και μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram.

«Ένας Άγιος άνθρωπος, ένας πραγματικός ιερέας, ο Πατρίκιος Καλεώδης έφυγε από κοντά μας. Η οικογένειά μου κι εγώ τον αποχαιρετούμε με απόλυτο σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη» έγραψε.

Ο Πατρίκιος Καλεώδης ήταν παρών και στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ενώ η Άννα Μαρία δήλωσε στην εφημερίδα «Το βήμα» για τον θάνατό του. «Ήταν ένα στήριγμα για εμάς. Αλλά και ένας πνευματικός άνθρωπος με ιδιαίτερη ευγένεια και ταπεινότητα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!