Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από την ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα ορκίζεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, κατά τα προβλεπόμενα, θα πάρει και 5ημερη τιμητική άδεια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στη δεύτερη σειρά της 2ης Μοίρας στην οποία εντάχθηκε μετά την παρουσίασή του στις 15 Μαρτίου.

Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Η ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη

Παρών στην σημερινή τελετή είναι ο σύζυγος του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος επέστρεψε χθες από την Αμερική για τις ανάγκες της τελετής, αλλά και για τα γενέθλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που συμπίπτουν με την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Σημειωτέον ότι στις 15 Μαρτίου, οπότε και ο κ. Κασσελάκης πέρας για πρώτη φορά τις πύλες του στρατοπέδου στη Θήβα, συνοδευόταν από τον πατέρα του, Θόδωρο, καθώς ο κ. Μακμπέθ είχε μεταβεί νωρίτερα στις ΗΠΑ, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο κ. Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών δεν μπορεί να παραγνωριστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!