Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης στην… πολιτική: “Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το κόμμα” – Τι αποκάλυψε στο “Πρωινό”;

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να κατέβει στις εκλογές. Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη Φαίη Φώτου, ο Μανώλης επεσήμανε πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το κόμμα.

Όσα είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε μειονοτικό κόμμα για να κατέβουμε στις εκλογές για να μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογήτες, παλαιοχριστιανοί στην ελληνική πολιτεία και στην Ευρώπη. Είναι στα σκαριά, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί» ανέφερε ο παλαιοχριστιανός.

«Δεν ξέρουμε αν πρέπει να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Ρωσίας. Πώς μπορούν να υπερασπίσουν τον τρόπο ζωής μας γιατί ζούμε ως παλαιόπιστοι. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν υποστεί διωγμό. Τα πιστεύω μας δεν βλέπουμε να γίνονται σεβαστά», επεσήμανε, επίσης.

«Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε, αλλά αν θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παλαιοχριστιανός και ρωτήθηκε για το αν έχει επικοινωνία με το παιδί του: «Όταν έχεις εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά με τις αρχές που πρέπει, δεν έχεις άγχος».

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ρωτήθηκε και για τη σύζυγό του αλλά απέφυγε να απαντήσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!