Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω το Έθνος”: Το συγκινητικό δημόσιο ευχαριστώ του Ανθυποσμηναγού πλέον, Μάριου Καπότση

Μία άκρως τιμητική και συγκινητική ημέρα, ήταν η Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, για τον Μάριο Καπότση, και αρκετούς Ολυμπιονίκες μας. Κάνοντάς μας περήφανους ανά τον κόσμο, μαζί με με την Εθνική Ομάδα Πόλο, ο Μάριος Καπότσης, το πρωί της Τρίτης, πέρασε την Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, τον Μίλτο Τέντογλου, και άλλους εν ενεργεία Ολυμπιονίκες, δέχτηκαν την μεγάλη τιμή από το κράτος, να μπούνε ως έφεδροι αξιωματικοί, στις ένοπλες δυνάμεις. Σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς, ο Μάριος Καπότσης, όπως και όλοι, κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας, δέχτηκε τον τίτλο του Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία, εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά, στα προφίλ του στα social media.

Η ανάρτηση

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Αξίες που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μου. Τις υπηρετώ, τις ασπάζομαι και τις αγαπώ. Νιώθω πολύ περήφανος και ευλογημένος που έχω γεννηθεί σε αυτήν την χώρα και θα συνεχίσω με αυτές τις αξίες για οδηγό. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω το έθνος! #enoplesdinameis #polemikiaeroporia Υ.Γ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό άμυνας @nikos.dendias στον @giannis.fytopoulos στον @christossotirakopoulos και @lefteris_avg»…

Μπορεί από το πλευρό του, να έλειπε η σύζυγός του Κόνι Μεταξά, και ο πεθερός του Λευτέρης Πανταζής, λόγω του ότι βρίσκονται σε περιοδεία στην Αμερική, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο τους, είναι βαθύτατα χαρούμενοι, για την τιμή, που έγινε στον Μάριο Καπότση.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!