Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Κάνει παρέμβαση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Ζητά ονομαστική ψηφοφορία

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προέβη σε παρέμβαση για τον τρόπο ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 89,5 το πρωί της Τετάρτης 14/2. ζήτησε τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου

«Η χώρα μας είναι μια δημοκρατική χώρα μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και στα παγκόσμια φόρα. Μάλιστα, ο ελληνικός λαός είναι δημοκρατικός και δίδαξε τη δημοκρατία από αρχαιοτάτων χρόνων. Καλό θα ήταν, λοιπόν, στην πλήρη ελεύθερη έκφραση της Δημοκρατίας που εμφορείται το ελληνικό κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη ψηφοφορία να είναι ονομαστική», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Και συνέχισε: «Με αυτόν τον τρόπο και τη δημοκρατία διασφαλίζουμε και τα συμφέροντα του ελληνικού Λαού, κατά τον καλύτερο τρόπο».

Σημειώνεται ότι σήμερα κατά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια κατατέθηκε επίσημα αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία από 21 βουλευτές.

Παράλληλα, υποβλήθηκαν τρεις ενστάσεις αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου, από την Ελληνική Λύση, τους “Σπαρτιάτες” και τη Νίκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!