Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σε κατάσταση σοκ η κόρη του καπετάνιου – “Δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι ο πατέρας μου”

Στο Πρωινό μίλησε η μία από τις δύο κόρες του 75χρονου καπετάνιου, του ενός από τα τρία θύματα στο μακελειό στη Γλυφάδα.

Σε κατάσταση σοκ, η κόρη του θύματος που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Αιγύπτιου συγκλονίζει με όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Όσα είπε η κόρη του καπετάνιου 

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ώρα για εμάς. Δυστυχώς είμαστε συγκλονισμένοι. Η μητέρα μου, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι γαμπροί. Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος. Οι άνθρωποι όμως πως έχουμε καταντήσει, χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας» είπε η κόρη του καπετάνιου.

«Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι. Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξει το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δε ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα. Τώρα πρέπει να κλάψουμε τον άνθρωπό μας, τον πατέρα μας. Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος, που δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω. Είναι απερίγραπτο αυτό που περνάμε, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, τίποτα. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός» πρόσθεσε η κόρη του καπετάνιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!