Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θρίλερ Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο 70χρονος δράστης που εισέβαλε σε ναυτιλιακή – Τρεις εργαζόμενοι νεκροί

Τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της ένοπλης επίθεσης το πρωί σε ναυτιλιακή εταιρεία στα νότια προάστια. Αυτοκτόνησε ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στη ναυτιλιακή λίγο μετά τις 10 και τέταρτο σήμερα το πρωί. 

Έφοδο στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Product Carriers LTD στη Γλυφάδα πραγματοποίησαν τα ΕΚΑΜ προκειμένου να συλλάβουν τον άνδρα που εισέβαλε στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί. 

Πρόκειται για πρώην εργαζόμενο της ναυτιλιακής εταιρείας ηλικίας 70 ετών Αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος για λόγους προσωπικών και οικονομικών διαφορών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εισέβαλε στα γραφεία.

Νεκροί είναι και τρεις εργαζόμενοι στη ναυτιλιακή, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ο ένας εκ των νεκρών είναι ο διευθυντής της εταιρείας. Εκφράζονται φόβοι για περισσότερους νεκρούς.

Ο δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου, ενώ δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα με την οποία έκανε την επίθεση.

Γλυφάδα: Πώς έγινε το τραγικό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Οι πρώτες μαρτυρίες από άλλους εργαζόμενους της εταιρείας λίγο μετά την επίθεση στη ναυτιλιακή το πρωί ήταν πως υπήρχαν τρεις τραυματίες με τον ένα εξ’ αυτών μην αντιδρά.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Φλέμινγκ με την οδό Αρτεμισίου, ωστόσο το ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να μπει μέσα.

Ο δράστης, σύμφωνα με καταγγελίες γειτόνων, πυροβόλησε και από το μπαλκόνι. 

 

Πηγή: parapolitika.gr 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!