Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση Πολυχρονόπουλου: “Έμπαινε συνέχεια σε ερωτικές ιστοσελίδες”

Με το θέμα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και τις αποκαλύψεις από την έρευνα της ΑΑΔΕ ασχολήθηκαν και σήμερα οι εκπομπές, μεταξύ των οποίων και η Super Κατερίνα.

Στην εκπομπή μίλησε με αλλοιωμένη φωνή πρώην εργοδότης του ο οποίος είχε κατάστημα με συνδέσεις τηλεφωνίας στο οποίο απασχολήθηκε 3 μήνες.

Το ρεπορτάζ

“Ήταν πολύ καλός στις πωλήσεις. Είναι 17 χρόνια πριν. Είχε τον τρόπο του με τους ανθρώπους αλλά ήταν μυθομανής και έλεγε ψέματα. Δυσκολευόμουν να το καταλάβω επειδή είναι καλός ηθοποιός. Ανακάλυψα ότι έκανε ροζ τηλέφωνα, ψάξαμε τον υπολογιστή του και στο ιστορικό βρήκαμε ερωτικές ιστοσελίδες και για στοιχήματα. Μου το παραδέχτηκε, είπε ότι δεν θα επαναληφθεί και τον έδιωξα”.

Ο κουνιάδος του, βοσκός στο επάγγελμα, το τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση καθώς φαίνεται ότι ένα μεγάλο ποσό έχει μεταφερθεί στην κάρτα του.

“Δεν έχουμε επικοινωνήσει. Δεν το πιστεύω, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Όχι επειδή είναι συγγενής μου.

Έκανα μια εξυπηρέτηση στον άνθρωπο, δεν είχε χρήματα να στείλει νταλίκες στην Τουρκία, τον βοήθησα. Έβαλε κάποια χρήματα ο κόσμος, του τα έδωσα. Μια εξυπηρέτηση έκανα. Δεν ξέρω γιατί δεν είχε κάρτα.

Δεν το πιστεύω για τα τυχερά παιχνίδια. Οι φωτογραφίες μήπως είναι ψέματα; Μήπως είναι και κομπίνα; Εμένα δεν μου είχε τέτοιο στίγμα ο άνθρωπος.

Κάθε άνθρωπος έχει τους εχθρούς του. Είναι αθώος”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!