Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μεσολόγγι – Ρένα Κουβελιώτη: “Λύγισε” on air με τα λόγια της αδελφής του Μπάμπη

Εδώ και δυο περίπου εβδομάδες, η Ρένα Κουβελιώτη βρίσκεται στο Μεσολόγγι διερευνώντας την υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού Μπάμπη.

Η δημοσιογράφος του Alpha έχει βοηθήσει σημαντικά στις έρευνες και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του 30χρονου Μπάμπη. Το πρωί της Παρασκευής, η αδελφή του Μπάμπη μίλησε στην εκπομπή Super Kατερίνα για την απόφαση των αρχών να προφυλακιστεί ο αδελφός της, και ευχαρίστησε προσωπικά τη Ρένα Κουβελιώτη.

Όσα είπε η Ρένα Κουβελιώτη

‘Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρένα γιατί είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν τρέξει πάρα πολύ… Η Ρένα είναι εκεί και τρέχει, έχει μαζέψει πολλά στοιχεία και ψάχνει. Την είδα να κλαίει, όπως είδα να κλαίνε και αστυνομικοί, θέλω να τους ευχαριστήσω” ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή του 30χρονου από το Μεσολόγγι,

“Σκοπός ήταν να βρούμε τον Μπάμπη. Αυτός είναι ο μοναδικός μας σκοπός” απάντησε με τρεμάμενη φωνή η Ρένα Κουβελιώτη και πρόσθεσε,

“Έχω ελπίδες ότι μπορεί να βρεθεί. Φυσικά. Είναι συγκεκριμένη η έκταση. Είναι δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά, πολλές έρευνες – θα ακουστεί χοντρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια – είναι τηλεοπτικές. Δεν ήρθαν εδώ και 15 μέρες σκυλιά να ψάξουν για όχι ζώντες. Δεν ήρθε το μηχάνημα που περιμέναμε από την πρώτη μέρα που βρίσκει μεταλλικά αντικείμενα.

Ακούσαμε υποσχέσεις αλλά δεν είδαμε πράξεις. Είναι όντως δύσκολο, είναι τεράστια η απόσταση, όντως έχει βάλτους αλλά εγώ ξέρω ότι όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι θέλει ψάξιμο…”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!