Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη – Μητέρα 39χρονου: “Νιώθω φρίκη, για μένα η φυλακή δεν είναι τιμωρία”

Σοκάρει η άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Ο σύντροφός της κατηγορείται για το έγκλημα μαζί με τον φίλο του, ωστόσο μέχρι και σήμερα κρατά σκληρή στάση απέναντι στις Αρχές και δεν έχει ομολογήσει την πράξη του.

Η μητέρα του 39χρονου Άκη, που για 8 ημέρες έπαιζε θέατρο αναζητώντας την άτυχη Γεωργία και δίνοντας συνεντεύξεις σε εκπομπές, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου για την εκπομπή Super Κατερίνα. Αυτό που τόνισε είναι ότι νιώθει φρίκη και ζητά συγγνώμη εκ μέρους του γιου της.

Όσα είπε η μητέρα της 21χρονης

“Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ, δεν ήθελα να το πιστέψω. Νιώθω φρίκη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το μόνο που του ζητάω είναι να ομολογήσει και αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζονται φυλακή αλλά σκότωμα. Γιατί με τη φυλακή δε θα γυρίσει εκείνη η μητέρα πίσω, ούτε το παιδί θα έχει τη μάνα του. Η φυλακή για εμένα δεν είναι τιμωρία και λυπάμαι που το λέω γιατί είμαι μάνα.

Προς το παρόν είμαι πολύ θυμωμένη μαζί του και δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του αν τον είχα μπροστά μου ή αν θα τον έπνιγα με τα ίδια μου τα χέρια. Σε αυτούς τους γονείς δεν έχω μούτρα να μιλήσω, τα συλλυπητήρια κι ένα συγγνώμη είναι πολύ λίγο. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι κοντά τους” δήλωσε μεταξύ άλλων, η μητέρα του 39χρονου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!