Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 41χρονης εγκύου

Σε κλίμα οδύνης τελείται η κηδεία της 41χρονης Γεωργίας στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ η ταφή της θα γίνει στα κοιμητήρια της περιοχής. Τη μητέρα της θα αποχαιρετήσει και η 13χρονη κόρη της στην τελευταία πράξη του δράματος, που σόκαρε το πανελλήνιο. 

Στο ναό, καταφθάνουν ακόμη και συμμαθητές του 13χρονου κοριτσιού, ώστε να της σφίξουν το χέρι και να της συμπαρασταθούν. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν κατέφτασε η νεκροφόρα με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας, με τους συγγενείς της να φωνάζουν για τον άνθρωπό τους.

Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της Γεωργίας που έχασε τη μητέρα της σε τόσο τρυφερή ηλικία, με τόσο φρικιαστικό τρόπο. Η 13χρονη παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται, από απόσταση. Στο ναό, καταφθάνουν συμμαθητές της, ώστε να της σφίξουν το χέρι και να της συμπαρασταθούν. Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:00. Τα στεφάνια άρχισαν να τοποθετούνται από τους οικείους ης αδικοχαμένης γυναίκας ήδη από τις 10 το πρωί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr.

Υπενθυμίζεται πως για τη στυγνή δολοφονία, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο σύντροφός της 39 ετών και ως συνεργός ένας 34χρονος, και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, στις 10.00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η Γεωργία έφυγε από την εργασία της και μετέβη με το σύντροφό της στο σπίτι του. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο φίλο του, ο οποίος είχε προσυνεννοηθεί με τον σύντροφό της και ενεργούσε σύμφωνα με σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι δυο τους. Αφού ο ίδιος την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, στη συνέχεια ο 39χρονος φέρεται να της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και να τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου τη μαχαίρωσαν στον λαιμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έβαλαν μαζί τη σορό της γυναίκας σε μπαούλο και με το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου της την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία έξω από τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, όπου άφησαν το άψυχο σώμα της. Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε δασώδη περιοχή, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της. Επιστρέφοντας, επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και τα πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και πετώντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος. Πέταξαν τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας, το μαχαίρι και το στρώμα πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε το θύμα και έφερε ίχνη αίματος, τοποθέτησαν άλλο στρώμα στο κρεβάτι και άρπαξαν από το θύμα 80 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!