Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Μασουρίδου: Ποια είναι η γυναίκα πίσω από την ιστορία που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα ομόφυλα ζευγάρια;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αναφέρθηκε στη συγκινητική ιστορία δύο γυναικών, της Κατερίνας και της Νικολέτας.

Οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει για πρώτη φορά στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η Κέλλυ Χεινοπώρου επικοινώνησε με την Κατερίνα Μασουρίδου, η οποία πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με επιθετικό καρκίνο. Η ίδια μίλησε με δύναμη ψυχής για την ασθένεια και τη μετέωρη κατάσταση που υπάρχει, καθώς το σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάνει με τη σύντροφό της δεν καλύπτει νομικά το παιδί.

Όσα είπε η Κατερίνα Μασουρίδου

“Χαίρομαι αν βοήθησε αυτή η ιστορία, αν θα βοηθήσει αυτή η ιστορία. Ουσιαστικά υπάρχει αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Ψάχνουμε να δούμε εάν υπάρχει μετάσταση, μακάρι να προλάβουμε, να γίνει όντως κάτι.

Μακάρι να βοηθήσει, μακάρι να γίνει έγκαιρα, μακάρι να βοηθήσει και εμάς που καιγόμαστε σχετικά άμεσα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Και όλα τα υπόλοιπα παιδιά βασικά για να μην μείνουν στον «αέρα». Γραφειοκρατικά δεν υπάρχει λύση. Η μόνη λύση είναι η αναγνώριση, αν μπορέσει δηλαδή και η Νικολέτα να αναγνωριστεί  ως γονέας του παιδιού, γιατί είναι. Απλά να αναγνωριστεί” δήλωσε στο Πρωινό η Κατερίνα Μασουρίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!