Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η ομολογία του φίλου του συντρόφου της 41χρονης – “Την κατακρεούργησε…”

Έχει «παγώσει» η ελληνική κοινωνία όταν το βράδυ της Δευτέρας (8/1) εντοπίστηκε νεκρή η 41χρονη Γεωργία που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δαχτυλικά αποτυπώματα τόσο του συντρόφου της όσο και ενός φίλου του που είναι σεσημασμένος με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε σύλληψη.

Κατά την ομολογία του, ο φίλος του συντρόφου του υπέδειξε τόσο το μέρος που την είχαν αφήσει μετά τη δολοφονία αλλά και όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Η ομολογία 

Όπως είπε, μόλις μπήκε στο σπίτι της όρμησαν δίχως να προλάβει η άτυχη 41χρονη να αντιδράσει, με τον σύντροφό της να την κατακρεουργεί.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε ερημική περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, ακριβώς στο σημείο που υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου.

Αντιθέτως, ο 39χρονος αρνείται κάθε κατηγορία για την πρώτη γυναικοκτονία που συνέβη στη χώρα μας, παρότι προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Ακόμη και ληστεία σκηνοθέτησε προκειμένου να αφήσει μια υπόνοια ότι η Γεωργία είναι ζωντανή!

Ωστόσο, η γλώσσα σώματός του όσο και το παρελθόν του τον είχαν κατατάξει ήδη στο κάδρο των υπόπτων!

Η εκπομπή της Super Κατερίνα επικοινώνησαν τόσο με τον πατέρα της 41χρονης Γεωργίας όσο και με την μητριά της.

Ο πατέρας της δεν ήταν σε θέση να μιλήσει μιας και είχε μαζί του και την 13χρονη κόρη της Γεωργίας.

“Ήθελα να τη βρω ζωντανή!”, ήταν τα λίγα λόγια που ανέφερε.

Αντιθέτως, η μητριά της Γεωργίας υποψιάστηκε ότι πίσω από την εξαφάνιση και πλέον δολοφονία κρύβεται ο φερόμενος ως δράστης μιας και το υποτιθέμενο μήνυμα που είχε στείλει δεν είχε καμία σχέση με τον τρόπο που μιλούσε η ίδια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!