Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωτοχρονιά 2024: Η Ελλάδα υποδέχθηκε το νέο έτος – Εικόνες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Η Ελλάδα υποδέχθηκε το νέο έτος, το 2024, με επίκεντρο τις εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου οι νέες δημοτικές αρχές είπαν το «καλή χρονιά». 

Η Αθήνα υποδέχθηκε το 2024, στέλνοντας ευχές για μία χρονιά ελπίδας και αισιοδοξίας. Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, καλλιτέχνες καλωσόρισαν τη νέα χρονιά δυναμικά με τα τραγούδια τους.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στον λόγο του απευθύνθηκε κατά την αντίστροφη μέτρηση στους Αθηναίους λέγοντας πως ήρθε η ώρα να θυμηθούμε την αλληλεγγύη για να γίνει η Αθήνα μία πόλη πράσινη.

Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ

Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσίασε μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών.

Μαζί του στη σκηνή η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες». Το δικό της στίγμα έδωσε η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, ταξίδεψε το κοινό με τη σπουδαία μπάντα της στο μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η σύγχρονη Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024.

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Πειραιάς

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!