Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης Δούκας: Ορκίστηκε νέος δήμαρχος Αθηναίων – Στο πλευρό του η σύντροφός του Γεωργία Πολυτάνου

Ο Χάρης Δούκας σήμερα (28/12) ορκίστηκε νέος δήμαρχος Αθηναίων, έπειτα από την εκλογική του νίκη. 

Η ορκωμοσία του Χάρη Δούκα

Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου της Αθηναίων Χάρη Δούκα στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης βρέθηκε αρκετός κόσμος και πολλοί επίσημοι. Ανάμεσά τους ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο μέχρι πρότινος δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο πρώην δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης και η Λούκα Κατσέλη.

“Να δημιουργήσουμε μια Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική, για όλους, όπως την ονειρευόμαστε, όπως μας αξίζει. Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει”, ανέφερε στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος της Αθηναίων. “Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων”, επισήμανε ο Χάρης Δούκας.

Φυσικά από το πλευρό του σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύντροφός του, Γεωργία Πολυτάνου με την οποία τα δημοσιεύματα τον θέλουν να παντρεύονται μέσα στο 2024.

Όλα δείχνουν πως η σχέση με τη διεθνολόγο σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου πρόκειται να επισημοποιηθεί μέσα στο 2024. Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου βρίσκονται σε τροχιά γάμου εδώ και περίπου έναν χρόνο. Η πρόταση γάμου είχε γίνει αποδεκτή και, αν δεν είχε μεσολαβήσει η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, πιθανότατα θα είχαν ήδη παντρευτεί. Οι πολιτικές εξελίξεις όμως μετέθεσαν το ευτυχές γεγονός για τη νέα χρονιά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!