Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ στην Νέα Σμύρνη: 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα

Σοκάρει η νέα υπόθεση δολοφονίας ενός 16χρονου αυτή τη φορά μαθητή στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα από το χέρι του 18χρονου αδελφού του μετά από καβγά για μια ασήμαντη αφορμή.

Αυτό υποστήριξαν νωρίτερα, κατά την κατάθεσή τους στην Αστυνομία, και η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου, οι οποίες βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του αιματηρού επεισοδίου.

Το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και συγκεκριμένα μια μπλούζα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του

Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο, στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος τελικά φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον νεαρό πάνω σε καβγά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!