Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά

Με λάμψη, φως και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα ο Πειραιάς υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα.

Το μεγάλο δέντρο, το οποίο ταξίδεψε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, φωταγωγήθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, που είχε οργανώσει ο Δήμος.

Την βραδιά παρκολούθησαν από κοντά χιλιάδες κόσμου, που κατέκλησαν την πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου από νωρίς.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ύψος 16 μέτρα και πάνω του 150.000 λαμπιόνια LED.

Τα φωτιστικά στολίδια του δένδρου, καθώς και ο εντυπωσιακός εορταστικός στολισμός της πόλης μας, αποτελείται αποκλειστικά από λαμπτήρες τύπου LED χαμηλής κατανάλωσης με πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πειραιά για εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμό στην κατανάλωση και ενίσχυση της βιωσιμότητας των χριστουγεννιάτικων εγκαταστάσεων, χωρίς να στερηθεί η πόλη και οι δημότες της, το λαμπερό εορταστικό κλίμα κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα με ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6 και τον dj Αντώνη Δημητριάδη, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η απαστράπτουσα, Ρούλα Κορομηλά, η οποία καλοσώρισε τον κόσμο και στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Στην εκδήλωση βρέθηκε φυσικά και η αντιδήμαρχος Πειραιάς, στη διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαικών προγραμματων, Ανδριάνα Ζαρακέλη.

 

Ο Γιάννης Μώραλης απηύθυνε χαιρετισμό, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις και όσα έχει ετοιμάσει ο Δήμος για τις γιορτές, ενώ στην συνέχεια κάλεσε την σύζυγο του Βάλια και τα παιδιά του και όλοι μαζί πάτησαν το κουμπί για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, για την φωταγώγηση του δέντρου.

Κατά την φωταγώγηση του δέντρου έπεσαν πολλά πυροτεχνήματα, ενώ στην συνέχεια η παιδική χορωδία της Μητρόπολης Πειραιώς, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Στην συνέχεια  η Ρούλα Κορομηλά κάλεσε στην σκηνή τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες.

 

 

 

Δείτε και άλλες φωτογραφίες

 

 

 

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Δήμαροχς Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Ρούλα Κορομηλά

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Ρούλα Κορομηλά

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά με τον τραγουδιστή Νεκτάριο Σφυράκη (ο ίδιος βρέθηκε εκεί, καθώς τα παιδιά του συμμετείχαν στην χορωδία της Μητρόπολης Πειραιά)

Ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης με την Ρούλα Κορομηλά

Η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών και της Ontime Σπυριδούλα Τριάντου με  την Ρούλα Κορομηλά

Ο δημοσιογράφος των Παραπολιτικών και της Ontime Κωνσταντίνος Τσακίρης με την Ρούλα Κορομηλά

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!