Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αράχωβα: Από το μηδέν οι έρευνες για το χάσκι – “Δεν μπορεί ένα ολόκληρο χωριό να μην είδε τίποτα”

Από την αρχή ξεκινούν οι έρευνες για την κακοποίηση και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του Όλιβερ , του χάσκι, στην Αράχωβα.

Από το μηδέν οι έρευνες

“Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τις έρευνες. Θεωρώ, χωρίς αυτό να είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω από πηγή, ότι οι Αρχές πιθανόν να βρίσκονται πολύ κοντά στο να το εξιχνιάσουν”, δήλωσε στο MEGA η πρόεδρος της πανελλήνιας ομάδας κακοποίησης ζώων, Μάρθα Πουτλίδου.

 

“Δυστυχώς, από την περιοχή περιμέναμε μια άλλη ανταπόκριση. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο χωριό να μην είδε τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν. Βλέπουμε από την πρώτη στιγμή μια προσπάθεια συγκάλυψης απ’ όλους”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

“Άδικο να στοχοποιούν ολόκληρη κοινωνία”

Από την πλευρά του ο Πέτρος Νεοφώτιστος, ξενοδόχος στην περιοχή, τόνισε ότι “είναι πολύ άδικο να κατηγορείται ένας ολόκληρος τόπος για την αποτρόπαια πράξη ενός τέρατος. Όλη η κοινωνία εδώ είναι σοκαρισμένη”.

“Είναι άδικο να στοχοποιείται μια περιοχή ολόκληρη. Αν είχε φτάσει στα αυτιά του οποιουδήποτε κατοίκου του χωριού, θα είχαμε πάει στις Αρχές. Εμείς δεν συγκαλύπτουμε κανέναν’, υπογράμμισε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!