Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Καργιολάκη: “Αγόραζε μπότες 200 ευρώ και ο αδελφός μου ζητιάνευε”

Ο θάνατος της Ελένης Καργιολάκη που συμμετείχε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο απασχολεί τα media καθώς σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού όπου ζούσε με τον ηλικιωμένο σύζυγό της.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που αποκάλυψε η Super Κατερίνα τα αίτια θανάτου είναι απροσδιόριστα και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα ήταν πεθαμένη 4 μέρες και τόσο οι γείτονες όσο και οι συγγενείς του συζύγου της καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες που ζούσαν όσο και για τον χαρακτήρα της Ελένης Καργιολάκη.

Το ρεπορτάζ

Η αδελφή του συζύγου της είπε χαρακτηριστικά “αγόραζε μπότες 200 ευρώ και ο αδελφός μου ήταν με κουρέλια”.

“Του έλεγα να μην την παντρευτεί, ούτε στον γάμο δεν πήγα. Κοκέτα; Είχε πάρει μπότες 200 ευρώ και ο αδελφός μου όλη μέρα ζητιάνευε με τα παλιόρουχα. Μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, τα έχασε βέβαια”.

“Υπάρχει σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα στο σπίτι, σήμερα θα πάει η υπηρεσία. Έχει ενημερωθεί ο δήμος Αγίας Παρασκευής να στείλει κοινωνικούς λειτουργούς για τον σύζυγο” ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο αδελφός του συζύγου της  που τη βρήκε νεκρή αποκάλυψε ότι η κηδεία της έγινε στο Αίγιο από την αδελφή της θανούσης.

“Δεν έχουμε μπει στο σπίτι τους, όλα τα χρόνια που ζούσε με την Ελένη. Μου είπε ο αδελφός μου ότι είναι πεθαμένη και μπήκα. Κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό δωμάτιο. Ο αδελφός μου δεν έχει λεφτά στην τράπεζα. Δεν είχαμε σχέσεις με την οικογένεια της Ελένης, δεν τους ξέραμε” ανέφερε.

“Με ανθρώπους που μίλησαν οι αστυνομικοί, η κυρία Καργιολάκη ήταν ιδιαίτερα δύστροπη, είχε έπαρση, κοιτούσε τους πάντες αφ’ υψηλού. Οι συνθήκες ήταν παθολογικές” συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες πράγματι βρέθηκαν στο σπίτι της προκειμένου να απομακρυνθούν τα 3 σκυλιά της αλλά και να καθαριστεί το σπίτι της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!