Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην OnTime: Εύα Καϊλή & Τζιόρτζι ξανά μαζί – Μένουν τελικά στο ίδιο σπίτι, όπως αποκάλυψαν οι δικηγόροι της

Στην πλήρη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της “ON time”, της 30ής Σεπτεμβρίου προχώρησαν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή.

Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής, η οποία οδεύει ολοταχώς προς την προσωπική της δικαίωση για το σκάνδαλο «Qatargate», φαίνεται πως οδηγείται και στην επαναφορά της πρότερης κατάστασης στον οικογενειακό της βίο! Όλα αυτά διότι οι Βέλγοι δικηγόροι της υποστηρίζουν πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, μένουν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη.

Το ρεπορτάζ

Βεβαίως, αναφερόμαστε στον Τζιόρτζι ως νυν σύζυγο, διότι -όπως είχε αποκαλύψει η “ON time” σ’ εκείνο το ρεπορτάζ, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει τη λύση του συμφώνου συμβίωσης, καθώς η Εύα Καϊλή είχε δεύτερες σκέψεις.

Μιλώντας στο Euronews, οι Βέλγοι δικηγόροι της ευρωβουλευτή στάθηκαν στο γεγονός πως ως γονείς η Καϊλή και ο Τζιόρτζι θέλουν να σταθούν στη μικρή κορούλα τους, η οποία πέρασε πολλά όταν το ζευγάρι ήταν φυλακισμένο για περίπου ένα τετράμηνο. Ως εκ τούτου μένουν μαζί, κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο αρνήθηκαν να δώσουν απάντηση για το αν επανήλθε η… ζέση στη μεταξύ τους σχέση: «Το γεγονός ότι η Εύα Καϊλή ζει ακόμα με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι… Ξέρετε, η Μελάνια Τραμπ είναι επίσης με τον Ντόναλντ Τραμπ», είπε ο δικηγόρος Σβεν Μαρί. «Είναι ιδιωτικό θέμα», πρόσθεσε. «Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας και μια πολύ καλή μητέρα για το μικρό τους παιδί. Και νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε», συνέχισε. «Ποια είναι η σχέση μεταξύ τους, αν κοιμούνται μαζί, αν τρώνε ή όχι μαζί, ξέρετε, στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση», πρόσθεσε.

 

Δημοσιεύθηκε στην Ontime στις 17/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!