Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Αλέξης Κούγιας για την Ρούλα Πισπιρίγκου: “Εγώ είμαι ο Θεός της”

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ως συνήγορος της. Νωρίτερα, η εκδίκαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε διακοπεί επειδή ο Αλέξης Κούγιας επιθυμούσε να ετοιμάσει αίτηση εξαίρεσης της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, το οποίο από τον Ιανουάριο του 2023 δικάζει την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο

Το αίτημα του Αλέξη Κούγια αρχικά δεν έγινε δεκτό από την Πρόεδρο με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά έντονα λέγοντας μάλιστα πως είναι … “ο Θεός της Ρούλας Πισπιρίγκου”.

Πρόεδρος: Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της

Κούγιας: Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ότι της πω εγώ. Θέλω χρόνο.

Πρόεδρος: Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο.

Η διαδικασία διεκόπη ξανά για δέκα λεπτά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!