Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην OnTime: Μέχρι και ευθανασία ήθελαν να δουν στο κανάλι του ΥouΤuber-τέρας

Ξεφεύγουν πέρα από κάθε λογική οι “απαιτήσεις” των τηλεθεατών-συνδρομητών του διαβόητου Leuteris TV, του καναλιού στο ΥouΤube, όπου ο ιδιοκτήτης υπέβαλε σε βασανιστήρια άτομα με ειδικές ανάγκες, πολλές φορές κατά παραγγελία των θεατών, με το αζημίωτο φυσικά.

Σύμφωνα με την έρευνα που γίνεται στα πάνω από 500 βίντεο ζωντανής μετάδοσης, με διάρκεια άνω των τριών ωρών το καθένα, υπήρξαν θεατές οι οποίοι ετοιμάζονταν να προσφέρουν ακόμη και 1.000 ευρώ για να κάνουν… ευθανασία στα άτομα που βασανίζονταν απ’ όλη αυτή την ιστορία.

Σαφώς οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ακόμη και η άσκηση ποινικής δίωξης σε άτομα που παρακολουθούσαν και πλήρωναν σε αυτό το κανάλι! Βεβαίως, μιλάμε για 22.000 και πλέον συνδρομητές και ως εκ τούτου, μια τέτοια διαδικασία χρειάζεται ειδικές συνθήκες, ώστε να διεκπεραιωθεί. Ωστόσο, πρόθεση των δικαστικών αρχών είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Ωστόσο, τα θύματα του 42χρονου ιδιοκτήτη του καναλιού, ο οποίος, βεβαίως, δεν είναι ο μοναδικός που φτιάχνει αντίστοιχα βίντεο, αντιμετωπίζουν με συμπάθεια το βασανιστή τους. Και αυτό διότι λάμβαναν κάποια ποσά για να υποστούν όλα όσα διέταζε εκείνος, αλλά και οι… απαιτητικοί τηλεθεατές: «Πενηντάρικα, κατοστάρικα, ήταν πολλά λεφτά, να φανταστείτε. Το γιαούρτωμα πόσο ήταν; Τριάντα ευρώ» δηλώνουν τα θύματα του 42χρονου στο Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Είναι το καλύτερο παιδί που γνώρισα ποτέ, τον αγαπάω, τον εκτιμάω, ανυπομονούμε να βγει από κει μέσα που τον βάλανε» δηλώνει ένα από τα θύματα. Ένα άλλο συμπληρώνει πως ο 42χρονος είναι «ένα από τα καλύτερα παιδιά, μας βοήθησε, μας έδωσε τα πάντα και ακόμη μας προσφέρει και άλλα πράγματα. Θα μας πάρει κινητά καινούρια. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι». Μάλιστα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το πόσα χρήματα είχαν βγάλει, οι δύο συνεντευξιαζόμενοι απάντησαν περί τα 5.000-6.000 ευρώ. «Ναι, ήταν υπερβολικά κάποιες φορές αυτά που βιώναμε, αλλά εμείς το κάναμε γιατί ήταν content (περιεχόμενο), είμαστε σκληροπυρηνικοί άνθρωποι, με δύναμη, με θάρρος» εξηγούν τα θύματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!