Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην OnTime: Είχε φυλακισμένη 48χρονη και τη βίαζε επί πέντε ημέρες – Συνελήφθη ο 61χρονος δυνάστης της με τη βοήθεια του πρώην συντρόφου της

Κάτω από φρικιαστικές συνθήκες ζούσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μία 48χρονη Ουκρανή. Η γυναίκα ήταν ουσιαστικά φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα από έναν 61χρονο ελληνικής καταγωγής, ο οποίος όχι μόνο τη χτυπούσε και τη βίαζε επί τουλάχιστον πέντε ημέρες, αλλά την κρατούσε χωρίς νερό και φαγητό!

Τα μαρτύρια της γυναίκας, η οποία έχει γεννηθεί στη Γερμανία, έγιναν γνωστά από έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος διαμένει στη Χαλκίδα. Ο συγκεκριμένος άνδρας πήρε τηλέφωνο στις Αρχές τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, δίνοντας στοιχεία που του είχε μεταφέρει η 48χρονη. Ο άνδρας οδήγησε τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο διαμέρισμα της οδού Κολοκοτρώνη. Οι αστυνομικοί έλεγξαν το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, ωστόσο, δεν βρήκαν την άτυχη γυναίκα. Κατόπιν ήρθαν ξανά σε επικοινωνία με τον πρώην σύντροφο της 48χρονης και αυτός τους έφερε σε επαφή με τη 48χρονη. Εκείνη προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς, υπό το φόβο πως θα αποκαλυπτόταν στο βασανιστή της. Με την καθοδήγηση των αστυνομικών, εκείνη έκανε ερωτήσεις στον 61χρονο βασανιστή της προκειμένου να δώσει ακριβή στοιχεία για την τοποθεσία τους. Γρήγορα οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως το μαρτύριο της γυναίκας γινόταν στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας.

Το ρεπορτάζ

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια με το τηλέφωνο ανοιχτό. Ο ήχος σε ένα από τα χτυπήματα πέρασε μέσα από το τηλέφωνο κι έτσι επιβεβαίωσαν πως βρίσκονταν στο σωστό σημείο. Στην πόρτα του διαμερίσματος τους περίμενε ο φερόμενος δράστης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν είναι μαζί του κάποια γυναίκα, τους απάντησε θετικά και τους επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμα.

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο ημίγυμνη, φορώντας μόνο το εσώρουχό της και μία ανοιχτή ζακέτα, ενώ παράλληλα ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορείς, έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της και επικοινωνούσε με δυσκολία. Η γυναίκα υποστήριξε πως ο 61χρονος τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις. Από την πλευρά του, ο 61χρονος φέρεται να υποστήριξε πως είχε γνωρίσει το θύμα από ένα γνωστό του από τη Χαλκίδα.

Εις βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, παράνομη κατακράτηση και υπεξαγωγή εγγράφων, καθώς διατηρούσε το διαβατήριο της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, ενδεχομένως για να μην μπορεί εκείνη να το σκάσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!