Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην OnTime – Φρίκη σε live μετάδοση: Έλληνας youtuber έβαζε δύο ΑμΕΑ να χτυπιούνται και τα ανάγκαζε σε σεξουαλικές επαφές

Την κορυφή του παγόβουνου σε μία μάστιγα της εποχής αντικρίζουν πλέον οι Αρχές, έπειτα από τη σύλληψη ενός 42χρονου, ο οποίος μετέδιδε σε ζωντανή μετάδοση μέσω ΥouΤube την κακοποίηση δύο ΑμΕΑ αλλά και τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους, στις οποίες εξανάγκαζαν τα δύο παιδιά διάφοροι επιτήδειοι. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία έχει σαφώς μεγάλο βάθος, καθώς πρόκειται για μια «μόδα», όπου περιθωριακοί τύποι εκμεταλλεύονται αδύναμους και πρόσωπα που δεν έχουν πλήρη επίγνωση για το τι τους συμβαίνει. Οι συγκεκριμένοι εκθέτουν με απάνθρωπο τρόπο εκείνα τα πρόσωπα και μάλιστα στις πλάτες τους δημιουργούν κανάλια στα κοινωνικά δίκτυα, με δεκάδες χιλιάδες ακολούθους, ενώ διαδικτυακές εταιρείες σπεύδουν να διαφημίζονται σε αυτά τα κανάλια και οι ιδιοκτήτες τους καλούν τους τηλεθεατές να έχουν ενεργό ρόλο στο βασανισμό τους, έναντι φυσικά αντιτίμου!

Η φρίκη σε live μετάδοση

Ο εν λόγω 42χρονος, ο οποίος κατέχει το Leuteris TV στο ΥouΤube, με τα πάνω από πεντακόσια live τρίωρα βίντεο και τους πάνω από 20.000 συνδρομητές, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Ο 42χρονος το τελευταίο διάστημα ωθούσε τέτοια άτομα να χτυπιούνται μεταξύ τους, να ασκούν σεξουαλικές πράξεις το ένα στο άλλο, ενώ στο «πρόγραμμα» πάντα υπήρχαν τρομερές ύβρεις, ρατσιστικές ή άλλες. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι πρωταγωνιστές του αρρωστημένου σόου έκαναν ακραίες κι επικίνδυνες «φάρσες» ο ένας στον άλλο. Δεν είναι τυχαίο πως στην κατοχή του ιδιοκτήτη του καναλιού βρέθηκε και taser, το οποίο πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να «κεραυνοβοληθούν» τα «αντικείμενα» της εκμετάλλευσης.

Στη προκειμένη περίπτωση, στο σπίτι του στην Αμφιάλη ο 42χρονος έκανε υποδείξεις στα δύο νεαρά ΑμΕΑ με νοητική υστέρηση. Ζητούσε από μία γυναίκα 21 ετών και έναν άνδρα 25 ετών να χτυπιούνται με σκοινιά και γάντια του μποξ, ενώ τους εξώθησε και σε σεξουαλικές πράξεις. Ενδιάμεσα τους χτυπούσε με taser, ενώ είχε ξυρίσει σε live μετάδοση τα φρύδια της κοπέλας. Οι θεατές του καναλιού σε κάποιες περιπτώσεις πλήρωναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν, αλλά και για να έχουν λόγο στο τι θα γίνει στη συνέχεια. Σημειώνεται πως ο 42χρονος μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!