Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαγγέλης Μαρινάκης: Κοινωνική προσφορά άνω των 550.000 ευρώ στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε καιρούς που η κοινωνία περνά βαθιά οικονομική κρίση, με την ακρίβεια να «σαρώνει» τα νοικοκυριά, ορισμένες σημαντικές πρωτοβουλίες αποτελούν «όαση» στη δύσκολη αυτή καθημερινότητα. 

Ένα από τα πρόσωπα που έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται κοντά στους πολίτες που έχουν ανάγκη, είναι και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται αρωγός σημαντικών κοινωνικών πρωτοβουλιών που δίνουν «ανάσα» σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Άλλη μια κοινωνική δράση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Για άλλη μία κοινωνική δράση του κ. Μαρινάκη, μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης.

«Θέλω να παραδώσω στον ιατρό, κ. Κανάκη, που είναι ο διευθυντής των κοινωνικών δομών του δήμου Πειραιά, στην κοινωφελή δημοτική επιχείρηση του δήμου Πειραιά, 130 φορτία με τρόφιμα για τους ανήμπορους Πειραιώτες μας και έτσι σήμερα φτάσαμε στον αριθμό 20.410 φορτίων, και με δαπάνη που έδωσε προσωπικά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης άνω των 550.000 ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κανάκης, διευθυντής των κοινωνικών δομών του δήμου Πειραιά, αναφέρθηκε επίσης σε αυτή την πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά.

«Η προσφορά του Ολυμπιακού μας και του προέδρου του, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύτιμη για εμάς, γιατί με τις κούτες που παίρνουμε έχουμε τη δυνατότητα να φροντίσουμε οικογένειες με πολλά προβλήματα, με οικογένειες με παιδιά που δεν τα βγάζουν πέρα, και συμβάλλουν πολύ στο έργο που κάνει η ΚΟΔΕΠ, και όπως λέει ο κ. Βοϊδονικόλας “προσπαθούμε στον Πειραιά κανείς να μην είναι μόνος”. Η βοήθεια του κ. Βασιλειάδη, καθώς και του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύτιμη για όλους», υπογράμμισε με τη σειρά του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Μαρινάκη εκ μέρους των επωφελούμενων της

ΚΟΔΕΠ γιατί αυτές οι κούτες με τα τρόφιμα με βασικά είδη είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες», σημείωσε ο κ. Κανάκης.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι δράσεις που στηρίζει

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμμετέχει και στηρίζει έμπρακτα και άλλες δράσεις.

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει αναπλάσει τα τελευταία χρόνια παιδικές χάρες, γήπεδα, όπως και το γήπεδο των Καμινίων, κηπάρια, πλατείες, για παράδειγμα την πλατεία Αλεξάνδρας όπου εκεί υπάρχει το μοναδικό στην Ελλάδα μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ο κ. Μαρινάκης με δικές του δαπάνες τοποθέτησε τρία έργα τέχνης, το ένα του Αφανούς ναύτη στον Άγιο Νικόλαο του Πειραιά, το άλλο του Τουρκοφάγου Νικηταρά στο Γηροκομείο Πειραιά και το τρίτο της Ηρωίδας Μανιάτισσας στα Μανιάτικα στο μετρό και πολλά άλλα», είπε ο κ. Βασιλειάδης.

«Ακόμη, έχει γεμίσει τον Πειραιά με εκατοντάδες φοίνικες τους οποίους έφερε με δεκάδες κοντέινερ, από την Ισπανία. Έχει κάνει δεκάδες εκδρομές για τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ. Διοργανώνει κάθε χρόνο τα Κούλουμα, που παρέχει δεκάδες γεύματα στους Πειραιώτες μας και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα κάνει διαθέτοντας προσωπικά του χρήματα», κατέληξε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!