Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ένοχος ομόφωνα για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με ομόφωνη ετυμηγορία το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά

Απών και σήμερα από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας ο κατηγορούμενος ο οποίος βρίσκεται στο κατάστημα Μαλανδρίνου όπου και κρατείται.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα αιτήματα του να καταθέσει ο πατέρας της Καρολάιν και να του διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η υπεράσπιση του αιτήθηκε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου με τον εισαγγελέα να είναι καταπέλτης και να λέει ότι δεν θα πρέπει να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό.

Η Ετυμηγορία

Ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Κούτρας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο με χρήματα στο μεγαλύτερο βαθμό της οικογένειας της Καρολάιν το οποίο μεταβιβάστηκε στην αποκλειστική κυριότητα του κατηγορουμένου.

Επίσης ο εισαγγελέας τόνισε πως είχε γίνει ένα εργολαβικό συμβόλαιο και εργοδότες τέθηκαν και οι δυο σύζυγοι, ενώ ήταν στην κυριότητα τη δίκη του. «Την κατέστησε αντικείμενο υποχρεώσεων χωρίς να έχει κυριότητα επί του οικοπέδου» τόνισε ο κ. Κούτρας.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια αναγνώρισης του ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο» τόνισε ο κ. Κούτρας και έκανε λόγο για την «εξύφανση ενός σατανικού σχεδίου» από τον κατηγορούμενος καταλήγοντας ότι

«Έδρασε με ένα τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο αφού είχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ» τόνισε ο κ. Κούτρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!