Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κακοκαιρία Elias: Υπερχείλισε ρέμα στα Σπάτα – Προβλήματα στις μετακινήσεις

Η κακοκαιρία Elias προκάλεσε έντονες βροχοπτώσεις στην Αττική, επηρεάζοντας τα Σπάτα και την Ραφήνα όπου υπερχείλισε μεγάλο ρέμα.

Το ρέμα έχει φουσκώσει τόσο πολύ που έχει φτάσει στις δύο πλευρές της γέφυρας, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ραφήνας και Σπάτων. Οι αρχές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν μηχανήματα έργου για να προχωρήσουν σε διάνειξη και να απομακρύνουν το νερό που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο.

Η ανησυχία για το συγκεκριμένο ρέμα είναι υψηλή, καθώς η βροχόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί, με το ρέμα να απειλεί να φουσκώσει ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια σχέδια για έργα που θα βελτίωναν την κατάσταση του ρέματος, αλλά αυτά τα σχέδια έχουν αντιμετωπίσει νομικές δυσκολίες λόγω αντιδράσεων από φορείς που έχουν προσφύγει στα δικαστήρια για να τα ανατρέψουν.

Παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης, η κυκλοφορία στο σημείο δεν έχει διακοπεί, με τα αυτοκίνητα να κινούνται κανονικά. Κατά τη νύχτα, όταν ξεκίνησαν οι πρώτες βροχές στην ανατολική Αττική, πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις απεγκλωβισμού οδηγών, και ένα μικρό τουριστικό λεωφορείο εγκλωβίστηκε, αλλά ο οδηγός του απεγκλωβίστηκε χωρίς τραυματισμούς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!