Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλα προβλήματα στην Αττική μετά το “χτύπημα” της κακοκαιρίας Elias

Με μεγάλες δυσκολίες διεξάγεται από νωρίς το πρωί η κίνηση στους δρόμους της Αττικής μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από την Αττική από τα ξημερώματα.

Δελτίο κυκλοφορίας – Αττική

Τα σημαντικότερα προβλήματα στις 8:20 εντοπίζονταν στον Κηφισό με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και στην άνοδο και στην κάθοδο. Στην κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι σχεδόν την Παραλιακή και στην άνοδο από την Πειραιώς σχεδόν μέχρι το ύψος του κόμβου της Αττικής Οδού.

Πολύ αυξημένη κίνηση και στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισιάς, στον Καρέα προς Κατεχάκη, στη λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι προς Ασπρόπυργο αλλά και στην παραλιακή προς Πειραιά μετά τη συμβολή με τον Κηφισό.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10′-15′ Μεταμόρφωση – Κηφισίας, 5΄-10′ στην έξοδο Κορωπίου.

«Όλος ο χάρτης είναι κόκκινος»

«Όλος ο χάρτης είναι κόκκινος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κίμωνας Λογοθέτης.

Όπως είπε, η κίνηση σήμερα είναι περισσότερη από αυτή που έχουμε συνηθίσει και σε σημεία που δεν έχουμε συνηθίσει.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η άνοδος της Πειραιώς όπου στην Πέτρου Ράλλη είναι ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα μέχρι την Ομόνοια και η κίνηση συνεχίζει στη Σταδίου.

Αντίστοιχα, στην Ηλιουπόλεως, όπου η κίνηση ξεκινάει από το μετρό του Αγίου Δημητρίοιυ και φτάνει μέχρι την Αρδηττού, και στρίβοντας δεξιά συνεχίζει σε όλο τον άξονα της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Βασιλίσσης Σοφίας και την Κηφισίας, και μέχρι την Κηφισιά η κίνηση διεξάγεται σημειωτόν.

Και η κάθοδος της Κηφισίας είναι το ίδιο δύσκολη, ενώ συμφόρηση παρατηρείται και στις δύο κατευθύνσεις στον Κηφισό.

Στη λεωφόρο Συγγρού, η κίνηση ξεκινάει από την Δαβάκη στην Καλλιθέα. Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στη Μεσογείων προς το κέντρο, στην Βάρης- Κορωπίου προς το αεροδρόμιο, στην Ποσειδώνος προς Πειραιά (από την Αλίμου και μέχρι τον Φλοίσβο), στην Αμαλίας, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!