Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κηδεία Αντώνη Καρυώτη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 36χρονο

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στον Άγιο Νικόλα , κατέφθασε λίγο πριν τις 11:00 η σορός του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματ ος του Blue Horizon τον πέταξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.



Σημειώνεται ότι η σορός του έφτασε στην Κρήτη σήμερα το πρωί, προκειμένου ο Αντώνης να οδηγηθεί σήμερα στην τελευταία του κατοικία.

Η σορός του έφτασε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής λίγο μετά τις 07:30 και όπως αναφέρει το creta24.gr, η ατμόσφαιρα στο λιμάνι ήταν «παγωμένη» για τον 36χρονο Αντώνη που δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο Blue Horizon.




Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι οι 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη θα απολογηθούν αύριο για τις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Ειδικότερα, σε βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Παράλληλα, σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!