Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εν ψυχρώ δολοφονία 36χρονου στον Πειραιά: Το πλήρωμα του Blue Horizon τον πέταξε από τον καταπέλτη, 4 συλλήψεις

Σοκ και ανατριχίλα έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ένας άνθρωπος μόλις 36 ετών έχασε τη ζωή του στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Σύμφωνα με βίντεο που διακινείται στα social media, το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon φαίνεται να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα δυο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα και τον σπρώχνουν πάνω στον καταπέλτη που εκείνη την ώρα σηκώνεται και ενώ το πλοίο έχει βάλει μπροστά τις μηχανές και αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά.

Επιβάτες του πλοίου έχουν καταγράψει τη στιγμή που ο 36χρονος βρίσκεται στη θάλασσα και το πλοίο αναχωρεί, με το νερό να τον “καταπίνει”.

«Ρε, θα πνιγεί» ακούγεται κάποιος από το κατάστρωμα.

 

Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ο άτυχος άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα όπου πνίγηκε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το τραγικό συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το Λιμενικό. Με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθησαν τα δυο μέλη του πληρώματος που ήταν στον καταπέλτη, ο καπετάνιος του πλοίου και ο αξιωματικός καταστρώματος.

Αξιοσημείωτο είναι πως, ενώ μέλος του πληρώματος φαίνεται να έχει ρίξει τον 36χρονο στη θάλασσα, η ενημέρωση από τους ανθρώπους του πλοίου σε όσους επέβαιναν σε αυτό, ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».



Πληροφορίες: Newsit.gr, Megatv

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!