Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κροάτες χούλιγκαν: Αρνούνται κάθε κατηγορία – «Οι οπαδοί της ΑΕΚ μας επιτέθηκαν, κρυφτήκαμε, δεν είδαμε μαχαίρι»

Αρνούνται ότι είναι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι συλληφθέντες Κροάτες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως επίσης και οποιαδήποτε άλλη κατηγορία.

Οι 102 προφυλακισθέντες Κροάτες τηρούν σιγήν ιχθύος για το ποιος κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη Κατσουρή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 6 από τους Κροάτες χούλιγκαν είναι σεσημασμένοι και στη χώρα μας, καθώς έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, oι Κροάτες χούλιγκαν, που έχουν μοιραστεί σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα ανά τη χώρα, ακολουθούν την ίδια γραμμή. Υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν ποιος οργάνωσε το ταξίδι στην Ελλάδα και λένε χαρακτηριστικά ότι «ήρθαμε γιατί είχε προπόνηση η ομάδα μας στην Αθήνα κι επειδή δεν θα πηγαίναμε στο γήπεδο, αποφασίσαμε να τη στηρίξουμε».

Ακόμα, υποστηρίζουν ότι δεν ενεπλάκησαν στα επεισόδια έξω από την Opap Arena. Αντιθέτως ισχυρίζονται ότι τα επεισόδια τα ξεκίνησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι τους επιτέθηκαν. Υποστηρίζουν ότι φοβήθηκαν, ότι δεν είχαν ενεργή συμμετοχή και ότι προσπάθησαν να κρυφτούν, ενώ δεν είδαν κανέναν Κροάτη να κρατά μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας 22χρονος προφυλακισμένος Κροάτης οπαδός λέει ότι λυπάται για ό,τι έγινε, τονίζοντας ότι στην Κροατία αυτά δεν γίνονται καθόλου. «Ήρθαμε γιατί αγαπάμε την ομάδα μας, αγαπάμε το ποδόσφαιρο», φέρεται να ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι ήταν μεν στο γήπεδο, αλλά δεν συμμετείχε στα επεισόδια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!