Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΑΕΚ: Έφτασε η αποστολή στο Ζάγκρεμπ – Έκλεισαν όλους τους δρόμους μέχρι το ξενοδοχείο, ισχυρή αστυνομική δύναμη

H AEK ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ με σκοπό να αγωνιστεί με την Ντιναμό, σε ένα κλίμα που μυρίζει… μπαρούτι. 

Η φράση «δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» μοιάζει μικρή στην προκειμένη στιγμή για να περιγράψει τις δυνάμεις ασφαλείας που ακολουθούν την αποστολή της ΑΕΚ στην Κροατία. Λίγο μετά τις 12:00 η αποστολή της Ένωσης προσγειώθηκε στο Ζάγκρεμπ και τα πούλμαν παρέλαβαν παίκτες και επιτελείο από τους αεροδιαδρόμους, χαρακτηριστικό δείγμα των αυξημένων μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Στη διαδρομή για το ξενοδοχείο που καταλύει σήμερα και αύριο η αποστολή της ΑΕΚ όλοι οι δρόμοι είχαν κλείσει από την Αστυνομία, ενώ οι δυνάμεις που τους ακολουθούσαν ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Έξω από το ξενοδοχείο και καθ’ όλη την παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στο Ζάγκρεμπ θα υπάρχει πολύ ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας που θα τους συνοδεύει και στις προπονήσεις.

Ο δημοσιογράφος Ιωάννης Σαντοριναίος που έχει ακολουθήσει στην κροατική πρωτεύουσα ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του πως: «Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε με ασφάλεια. Δεν γινόταν αλλιώς μετά την μεγάλη αστυνομική συνοδεία που την παρέλαβε από τον αεροδιάδρομο. Συνολικά εφτά περιπολικά και βαν συνόδεψαν τα δύο πούλμαν ενώ στην διάρκεια της διαδρομής, σε διάφορα σημεία του δρόμου, ήταν σταθμευμένα οχήματα της αστυνομίας κι έκλειναν όλους τους δρόμους.

Οι περισσότεροι Κροάτες κοιτούσαν παράξενα, άλλοι τραβούσαν με το κινητό τους ενώ βρέθηκε ένα όμορφο ζευγάρι να χαιρετήσει προς τα πούλμαν. Στο ξενοδοχείο τα μέτρα είναι ακόμη αυστηρότερα που νομίζεις πως κατέβηκε ο στρατός στους δρόμους».

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε με ασφάλεια. Δεν γινόταν αλλιώς μετά την μεγάλη αστυνομική συνοδεία που την παρέλαβε από τον…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!