Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήραν ακόμα και τα σίδερα που κλείνουν τα ψυγεία στο περίπτερο» – Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την επίθεση των χούλιγκανς

Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονικής επιδρομής των Κροατών χούλιγκανς και των Ελλήνων συνεργών τους αφηγούνται την μανία που είχαν όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Πιο αναλυτικά, υπάλληλος ενός περιπτέρου που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον σταθμό ΗΣΑΠ στον Περισσό ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πήραν ακόμα και τα σίδερα που είχαμε για να κλείσουμε τις πόρτες των ψυγείων. Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε το περίπτερο».

«Περίμεναν περίπου 5 λεπτά κρυμμένοι μέσα στο άλσος, ακίνητοι, μέχρι να δοθεί το σήμα» περιγράφει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ και είδε στις κάμερες ασφαλείας την ορδή των χούλιγκανς.

«Επιτέθηκαν σε γείτονες που είχαν βγάλει τους σκύλους βόλτα. Δεν στόχευαν μόνο οπαδούς της ΑΕΚ, φοβόμαστε ακόμα και τώρα» λέει από την πλευρά της κάτοικος της περιοχής.

Τα βίντεο από την δολοφονική επίθεση

Σε βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ να τρέχουν να ξεφύγουν, ενώ έπεφταν φωτοβολίδες με τους χούλιγκανς να συνεχίζουν να τους κυνηγούν. Όλοι ήταν μαυροντυμένοι, με κουκούλες, καπέλα και κράνη, με ξύλα, λοστάρια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε το Star φαίνονται οι Κροάτες χούλιγκαν να είναι οπλισμένοι και να περπατούν στον δρόμο ενώ αποτυπώνεται και η πορεία των χούλιγκαν μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!