Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια: Ψάχνουν με κάθε μέσο τον δολοφόνο του Μιχάλη – «Ξεσκονίζουν» κινητά και βλέπουν κάμερες ασφαλείας

Τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή αναζητούν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Οι έρευνες στα κοινωνικά δίκτυα, η άρση του τηλεφωνικού απόρρητου και οι συσκευές που έχουν κατασχεθεί από τους συλληφθέντες αναμένεται να βοηθήσουν τις αρχές για να βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 29χρονου.

«Ξεσκονίζουν» τις κάμερες ασφαλείας

Την ώρα που οι 104 συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν κάθε πληροφορία που μπορεί να τους οδηγήσει στο δράστη της επίθεσης εναντίον του 29χρονου. Για το σκοπό αυτό, ελέγχονται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, καθώς και το υλικό που έχουν συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την πορεία των χούλιγκαν.

Από το πρωί κλιμάκια της ασφάλειας βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι το ΟΑΚΑ, και αναζητούν του δρομολογίου που ακολούθησαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκτιμούν ότι στην πρώιμη φάση πολλοί από αυτούς δεν φορούν κουκούλες για να κρυφτούν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!