Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Συναγερμός» στην Κατεχάκη για τον αγώνα Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ: Αστυνομικοί με πολιτικά, drones και φράγματα στο σχέδιο της ΕΛΑΣ

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ μετά και τη δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εκπονώντας ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη γαλλική Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οργανωμένοι χούλιγκανς οπαδοί της Μαρσέιγ, της ιταλικής Λιβόρνο αλλά και της Ζανκτ Πάουλι του Αμβούργου να επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα, σε μία πρωτόγνωρη μορφή αντιποίνων. Δεδομένου ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ, είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ, ο αποψινός αγώνας κρίνεται υψηλής επικινδυνότητας.

Δρακόντεια τα μέτρα στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Εξαιτίας της κατάστασης πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, στην Κατεχάκη, ενώ από χθες εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα που περιλαμβάνουν και διακριτική παρακολούθηση οπαδών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ενώ έχουν επιστρατευθεί και διμοιρίες από την περιφέρεια.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, εξάλλου είναι έντονη η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπου γίνονται έλεγχοι σε αμάξια τα οποία είναι σταθμευμένα κοντά στο γήπεδο.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αναμένεται να βρίσκονται ακόμα και μέσα στους συρμούς του Μετρό φοβούμενοι μεμονωμένες επιθέσεις σε φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως πιθανοί στόχοι, όπως σύνδεσμοι, φυλάσσονται διακριτικά από τις αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπάρχουν φόβοι για καταδρομικές επιθέσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!