Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαρύ πένθος στο Κιλκίς: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Περικλή Στεφανίδη, συγκυβερνήτη του μοιραίου Canadair – Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το τελευταίο αντίο λένε στο Κιλκίς συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον ήρωα Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, τον 27χρονο συγκυβερνήτη του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο.

Ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη όταν το Canadair CL-215 συνετρίβη στο χωριό Πλατανιστός κοντά στην Κάρυστο, την ώρα της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς που έκαιγε από την περασμένη Κυριακή στην περιοχή.

Η εξόδιος ακολουθία του πιλότου είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Παλιού Αγιονερίου, παρουσία και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ηδη στην εκκλησία καταφθάνουν απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι του Ανθυποσμηναγού, κρατώντας λίγα λουλούδια και φωτογραφίες του 27χρονου πιλότουΛίγο πριν από τις 16:20 έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο με τη σορό του Περικλή Στεφανίδη, τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη. Επίσης, έξω από την εκκλησία βρίσκεται και το άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να αποδώσει τιμές στον 27χρονο Ανθυποσμηναγό.

Δείτε εικόνες:

Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair1
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair2
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair3
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair4
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair5
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair6
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair7
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair8
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair9
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair10
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair11
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair12
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair13
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair14
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair15
Kidia_Kilkis_Sigkivernitis_Canadair16

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!